Delicatenine este creata din dorinta de a imbogati garderoba viitoarelor mamici cu accesorii originale, estetice si practice care sa puna in valoare noile forme, ramanand in continuare confortabile si moderne.


Experienta personala, fiind mamica a trei copii, si experienta profesionala, 4 ani in domeniul prêt-à-porter pentru femei insarcinate si lauze, la Paris, au determinat crearea acestui brand dedicat lor.


Centurile prenatale Delicatenine va permit sa ramaneti activa in continuare, oferindu-va libertate de miscare prin sustinerea abdomenului, si reducand astfel durerile si disconfortul din perioada sarcinii, transformand momentele dinamice in momente confortabile si agreabile. Purtate peste tinuta devin si un accesoriu chic ce va completeaza tinuta si va evidentiaza silueta.


Misiunea noastra "beautiful and comfortable" aduce calitate prin importanta acordata detaliilor si confort prin proiectarea, dezvoltarea si selectarea modelelor pentru a raspunde nevoilor clientelor noastre, de a se simti in continuare elegante si feminine adaptandu-se la noile "forme" si pastrand confortul necesar pentru a se putea bucura de perioada maternitatii si a lauziei.